Wie zijn wij

Helma Bongers-Pennings (1967) is de drijvende kracht achter 3R Accountancy. Geboren en getogen in de gemeente Nederweert. Trotse moeder van Rik, Rianne en Roel (3xR). Tot 2010 maatschappelijk actief als raadslid. En een kei in haar vak, de financiële dienstverlening.

Helma werkt samen met een team van gedreven medewerksters die flexibel en vooral klantgericht zijn.

Als gecertificeerd accountant, belastingadviseur en financieel planner voor het midden- en kleinbedrijf heeft Helma Bongers haar sporen in de Limburgse regio ruimschoots verdiend. Tien jaar lang werkte ze in een vennootschap, sinds 1 januari 2020 runt ze haar eigen accountantskantoor in de Brugstraat.

Haar jarenlange expertise als financieel expert en fiscaal adviseur combineert Helma met grondige kennis van het mkb. Voordat de Nederweertse zich serieus toelegde op de accountancy, werkte ze tien jaar lang in het garagebedrijf van vader Henk en moeder Nellie. Samen met haar ouders voerde ze de gesprekken met de bedrijfsaccountant.  Doordat Helma ook ‘aan de andere kant van de tafel’ heeft gezeten, begrijpt ze de wensen en behoeften van klanten als geen ander. “Ondernemers willen ontzorgd worden”, weet ze uit ervaring. Laat dat nou precies de kracht zijn van 3R Accountancy.

Samen met haar team de zorgen uit handen nemen zodat de klant zich kan richten op zijn business.

3R Accountancy is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

Helma Bongers-Pennings

Accountant-administratieconsulent
Register-belastingadviseur

 

“Ondernemers willen ontzorgd worden”, weet ze uit ervaring. Laat dat nou precies de kracht zijn van 3R Accountancy. Zorgen uit handen nemen zodat de klant zich kan richten op zijn business.